auto detailing Alkmaar Noord-holland

Uitgebreid auto wassen..

×
Ga terug naar het overzicht

Een “detail wash” is een term die wordt gebruikt in de auto detailing industrie om een grondige en gedetailleerde reiniging van een voertuig te beschrijven. Het gaat verder dan een reguliere wasbeurt en richt zich op het reinigen van elk klein detail van het voertuig, zowel aan de binnen- als buitenkant, om een hoogwaardige afwerking te bereiken.

1. Voorreiniging: Het voertuig wordt grondig afgespoeld om los vuil, modder en andere verontreinigingen te verwijderen.

2. Velgenreiniging: De wielen en velgen worden behandeld met speciale reinigingsmiddelen om remstof, vuil en vet te verwijderen.

3.Snow foam: Een schuimende reiniger wordt aangebracht op het voertuig om het oppervlak verder te reinigen en verontreinigingen los te maken voordat het wassen begint.

4.Handwas: Het voertuig wordt met de hand gewassen met een zachte spons of washandschoen en een pH-neutrale autoshampoo.

5.Drogen: Elk paneel van het voertuig wordt zorgvuldig gereinigd en gedroogd met microvezeldoeken om strepen en watervlekken te voorkomen.                                          

6.Interieur reiniging: Het interieur van het voertuig wordt grondig gestofzuigd om vuil, kruimels en stof te verwijderen. Oppervlakken zoals het dashboard, deurpanelen en stoelen kunnen ook worden gereinigd en behandeld met geschikte reinigingsmiddelen.

7.Ramen en spiegels: De ramen en spiegels worden gereinigd met een glasreiniger om streepvrij en helder zicht te garanderen.

8.Finishing touches: Nadat het voertuig is gewassen en gedroogd, kunnen er nog extra stappen worden genomen, zoals het aanbrengen van een beschermende wax, het behandelen van kunststof- en rubberen oppervlakken, en het aanbrengen van een bandendressing voor een glanzende afwerking.

Een detail wash kan de algehele uitstraling van het voertuig verbeteren door het te ontdoen van vuil, verontreinigingen en vlekken. Het is een intensievere vorm van autowassen die meestal wordt uitgevoerd door professionele auto detailers, maar kan ook door enthousiaste autoliefhebbers thuis worden gedaan.

Ga terug naar het overzicht
Uitstekend
Gebaseerd op 36 recensies
Marianne Lahnstein - van der Vliet
Marianne Lahnstein - van der Vliet
2024-06-02
Top werk geleverd door Eric ! Onze BMW 7 serie is weer als nieuw ! Ook velgen top gerepareerd. Goede service allom
Tom Hoekendijk
Tom Hoekendijk
2024-05-03
Zeer tevreden over het polijsten en het laten coaten. Ook leuk dat je tijdens het proces foto's te zien krijgt.
Karim Aboukhezaima
Karim Aboukhezaima
2023-11-02
Zeer tevreden met het resultaat! Eric is een man die veel passie en liefde heeft voor auto's. Diezelfde liefde en passie stopt hij ook in jouw auto. Bedankt Eric
Yves
Yves
2023-06-24
Bij Erik hebben wij onze Tesla M3 laten detailen. Erik is zéér goed in zijn vak. Vriendelijk, gemakkelijk benaderbaar en je kunt langs voor een bakkie, een praatje, een offerte. Hij heeft onze auto gedetailed en voorzien van een dubbele laag glascoating. En het resultaat mag er zijn!!! 😎 Tussendoor op de hoogte gehouden met foto's en bij ophalen had hij, (in overleg met mij), de logo's zwart gedipped. Onze Tesla is niet nieuw. Dat wisten we. (BJ 2019). Maar Erik heeft de lak écht bizar omhoog gehaald. We gaan zeker terug naar hem. Dank je wel 🙏
Vijay “Vj” Bindraban
Vijay “Vj” Bindraban
2023-06-09
Erg vriendelijk en meedenkend, doet zijn werk goed.
T VB
T VB
2023-05-01
Na een goed gesprek met Eric over wat er nodig is om onze auto als nieuw eruit te laten zien had ik besloten om een reinigings pakket met polijsten af te nemen. De lak is daarna verzegeld met een coating Het resultaat mag er wezen, ik ben erg tevreden. Het is maar een Mitsubishi maar hij is behandeld als een lamborgini. Bedankt voor de goede zorgen Eric. Mocht ik je weer eens nodig hebben weet ik je te vinden.
Ron Vos
Ron Vos
2022-12-08
Super bedrijf ongekende service, met liefde voor het vak, extreme vakkennis, eerlijke prijsopgaaf, uitmuntend resultaat, uiterst vriendelijke en behulpzame eigenaar. Een aanrader XXL
Hans Picard
Hans Picard
2022-12-06
Eric heft mijn nieuwe Peugeot 308 GT voorzien van een keramische coating om de lak voor jaren mooi te laten blijven. Zeer tevreden. Contact verliep ook uitstekend. Bij Eric is je auto in vertrouwde handen
Bertus Juurlink
Bertus Juurlink
2022-07-06
Zojuist onze auto opgehaald bij Eric. Heb hem niet eerder zo mooi gezien, prachtig! Fijne communicatie, denken in mogelijkheden en vakwerk met de lak.
Richard Verbrugge
Richard Verbrugge
2022-06-03
Ik heb mijn Z4M Coupe laten behandelen met een glascoating, het resultaat in één woord geweldig, wat een resultaat! Eric is echt een vakman met oog voor detail. Communicatie top! een hele blije klant.
Het aanbod

Vander Details

Het aanbod

U kunt bij ons terecht voor het laten installeren van Anti-Steenslag folie, ook wel PPF genoemd. Ook kunt u bij ons terecht voor een behandeling met Carpro Cquartz en Opti-Coat. Komt u er niet helemaal uit welke behandeling het beste bij u past? Neem vrijblijvend contact op. Ik sta u graag te woord.

Neem contact op