Anti-steenslag folie - Vander Details

CARPRO IMMORTAL

Anti-steenslag folie (PPF)

Op zoek naar PPF folie (ook wel anti-steenslag folie genoemd)? Dan zit u goed bij VANDER details. U rijdt achter een vrachtauto of er komt een tegenligger tegemoet en ineens – tik! – steenslag. U kijkt naar uw ruit. Gelukkig, die is nog heel. Maar grote kans dat er wel een steenslagpitje in de lak zit… Toch jammer van uw mooie (nieuwe) auto. Want zeg nou zelf, wie wil er nou met een oud uitziende beschadigde auto rondrijden?

Prijsaanvraag
×
Voorkom lakschade

Vander Details

Voorkom lakschade met Anti-steenslag folie

Er is wat aan te doen! Door uw auto (delen) te laten voorzien van PPF vrijwel onzichtbare steenslagfolie. Deze polyurethaanfolie werkt als een tweede huid op de auto en beschermt de autolak en koplampen tegen steenslag, krassen en zelfs tegen kleine parkeerschades! PPF is een 190 micron dikke glasheldere polyurethaanfolie die vrijwel onzichtbaar lijkt op autolak. Doordat het elastisch en nagenoeg ondoordringbaar is, kunnen harde voorwerpen de lak niet raken en blijft deze dus intact. Het wordt door een specialist aangebracht op de meest kwetsbare carrosseriedelen voor beschadiging. Ondanks de levenslange garantie, is het verwijderbaar zonder de lak aangetast te hebben.

Prijsaanvraag

Wat zijn de mogelijkheden

Anti-steenslag Folie

Wat zijn de  mogelijkheden?

  • PPF voor glans lakken: Heldere PPF folie combineert uitstekende elastische eigenschappen en optische helderheid met een hoge weerstand tegen inslag, stoten en wrijving. Tevens is het bestand tegen degradatie door UV, tegen verkleuring en barsten.
  • PPF smoke voor koplampen: Deze PPF folie is speciaal ontworpen voor het beschermen van koplampen, verstralers en achterlichten tegen steenslag en andere beschadigingen PLUS het donker tinten hiervan, zodat een ’coole’ uitstraling verkregen wordt.
  • PPF mat voor matte en glans lakken: PPF folie is speciaal ontworpen om blanke lak mat te maken en matte lak, gel coat oppervlakken of andere gevoelige matte substraten te beschermen tegen krassen, stoten, wrijving en steenslag.
  • PPF  zwart voor daken: De anti-steenslag folie is speciaal ontworpen voor het beschermen van lakken, gel-coatings of andere kwetsbare oppervlakken, waardoor de levensduur wordt verbeterd. PPF BLACK folie is bedoeld voor autodaken, raamstijlen, etc.

Prijsaanvraag

auto laten polijsten

Vander Details

Mijn detailing studio

In mijn kleine maar perfecte werkruimte voorzien van alle gemakken en behoeften als een lage brug voor sportwagens een filter systeem voor vlekvrij naspoelen een professional hogedruk systeem en om uw auto veilig achter te laten een alarm systeem direct verbonden met een meldkamer en justitie . Er is hier geen ruimte voor 2 dus uw auto krijgt altijd 100% de aandacht en dat is waar ik voor en naar streef.

  • Uitsluitend professionele apparatuur en A-Merk producten
  • Professionele cardetailing verhoogd de waarde van uw kostbare auto
  • Ruim 10 jaar ervaring

Prijsaanvraag

Uitstekend
Gebaseerd op 36 recensies
Marianne Lahnstein - van der Vliet
Marianne Lahnstein - van der Vliet
2024-06-02
Top werk geleverd door Eric ! Onze BMW 7 serie is weer als nieuw ! Ook velgen top gerepareerd. Goede service allom
Tom Hoekendijk
Tom Hoekendijk
2024-05-03
Zeer tevreden over het polijsten en het laten coaten. Ook leuk dat je tijdens het proces foto's te zien krijgt.
Karim Aboukhezaima
Karim Aboukhezaima
2023-11-02
Zeer tevreden met het resultaat! Eric is een man die veel passie en liefde heeft voor auto's. Diezelfde liefde en passie stopt hij ook in jouw auto. Bedankt Eric
Yves
Yves
2023-06-24
Bij Erik hebben wij onze Tesla M3 laten detailen. Erik is zéér goed in zijn vak. Vriendelijk, gemakkelijk benaderbaar en je kunt langs voor een bakkie, een praatje, een offerte. Hij heeft onze auto gedetailed en voorzien van een dubbele laag glascoating. En het resultaat mag er zijn!!! 😎 Tussendoor op de hoogte gehouden met foto's en bij ophalen had hij, (in overleg met mij), de logo's zwart gedipped. Onze Tesla is niet nieuw. Dat wisten we. (BJ 2019). Maar Erik heeft de lak écht bizar omhoog gehaald. We gaan zeker terug naar hem. Dank je wel 🙏
Vijay “Vj” Bindraban
Vijay “Vj” Bindraban
2023-06-09
Erg vriendelijk en meedenkend, doet zijn werk goed.
T VB
T VB
2023-05-01
Na een goed gesprek met Eric over wat er nodig is om onze auto als nieuw eruit te laten zien had ik besloten om een reinigings pakket met polijsten af te nemen. De lak is daarna verzegeld met een coating Het resultaat mag er wezen, ik ben erg tevreden. Het is maar een Mitsubishi maar hij is behandeld als een lamborgini. Bedankt voor de goede zorgen Eric. Mocht ik je weer eens nodig hebben weet ik je te vinden.
Ron Vos
Ron Vos
2022-12-08
Super bedrijf ongekende service, met liefde voor het vak, extreme vakkennis, eerlijke prijsopgaaf, uitmuntend resultaat, uiterst vriendelijke en behulpzame eigenaar. Een aanrader XXL
Hans Picard
Hans Picard
2022-12-06
Eric heft mijn nieuwe Peugeot 308 GT voorzien van een keramische coating om de lak voor jaren mooi te laten blijven. Zeer tevreden. Contact verliep ook uitstekend. Bij Eric is je auto in vertrouwde handen
Bertus Juurlink
Bertus Juurlink
2022-07-06
Zojuist onze auto opgehaald bij Eric. Heb hem niet eerder zo mooi gezien, prachtig! Fijne communicatie, denken in mogelijkheden en vakwerk met de lak.
Richard Verbrugge
Richard Verbrugge
2022-06-03
Ik heb mijn Z4M Coupe laten behandelen met een glascoating, het resultaat in één woord geweldig, wat een resultaat! Eric is echt een vakman met oog voor detail. Communicatie top! een hele blije klant.
Het aanbod

Vander Details

Het aanbod

U kunt bij ons terecht voor het laten installeren van Anti-Steenslag folie, ook wel PPF genoemd. Ook kunt u bij ons terecht voor een behandeling met Carpro Cquartz en Opti-Coat. Komt u er niet helemaal uit welke behandeling het beste bij u past? Neem vrijblijvend contact op. Ik sta u graag te woord.

Neem contact op