Anti-steenslag folie - Vander Details

Vander Details

Anti-steenslag folie (PPF)

Op zoek naar PPF folie (ook wel anti-steenslag folie genoemd)? Dan zit u goed bij VANDER details. U rijdt achter een vrachtauto of er komt een tegenligger tegemoet en ineens – tik! – steenslag. U kijkt naar uw ruit. Gelukkig, die is nog heel. Maar grote kans dat er wel een steenslagpitje in de lak zit… Toch jammer van uw mooie (nieuwe) auto. Want zeg nou zelf, wie wil er nou met een oud uitziende beschadigde auto rondrijden?

Offerte aanvragen
×
Voorkom lakschade

Vander Details

Voorkom lakschade met Anti-steenslag folie

Er is wat aan te doen! Door uw auto te laten voorzien van onzichtbare PPF folie. Deze polyurethaanfolie werkt als een tweede huid op de auto en beschermt de autolak en koplampen tegen steenslag, krassen en zelfs tegen kleine parkeerschades! PPF is een 150 micron dikke glasheldere polyurethaanfolie die onzichtbaar lijkt op autolak. Doordat het elastisch en nagenoeg ondoordringbaar is, kunnen harde voorwerpen de lak niet raken en blijft deze dus intact. Het wordt door een specialist aangebracht op de meest kwetsbare carrosseriedelen voor beschadiging. Ondanks de levenslange garantie, is het verwijderbaar zonder de lak aangetast te hebben.

Offerte aanvragen

Wat zijn de mogelijkheden

Anti-steenslag Folie

Wat zijn de  mogelijkheden?

  • Beschermfilm glans lakken: Heldere PPF folie combineert uitstekende elastische eigenschappen en optische helderheid met een hoge weerstand tegen inslag, stoten en wrijving. Tevens is het bestand tegen degradatie door UV, tegen verkleuring en barsten.
  • Beschermfilm getint voor koplampen: Deze PPF folie is speciaal ontworpen voor het beschermen van koplampen, verstralers en achterlichten tegen steenslag en andere beschadigingen PLUS het donker tinten hiervan, zodat een ’coole’ uitstraling verkregen wordt.
  • Beschermfilm matte voor matte autolakken: PPF folie is speciaal ontworpen om matte autolakken, gel coat oppervlakken of andere gevoelige matte substraten te beschermen tegen krassen, stoten, wrijving en steenslag.
  • Beschermfilm zwart voor daken: De anti-steenslag folie is speciaal ontworpen voor het beschermen van lakken, gel-coatings of andere kwetsbare oppervlakken, waardoor de levensduur wordt verbeterd. PPF BLACK folie is bedoeld voor autodaken, raamstijlen, enz.

Offerte aanvragen

Opti-Coat Vander Details

Vander Details

Mijn detailing studio

In mijn kleine maar perfecte werkruimte voorzien van alle gemakken en behoeften als een lage brug voor sportwagens een filter systeem voor vlekvrij naspoelen een professional hogedruk systeem en om uw auto veilig achter te laten een alarm systeem direct verbonden met een meldkamer en justitie . Er is hier geen ruimte voor 2 dus uw auto krijgt altijd 100% de aandacht en dat is waar ik voor en naar streef.

  • Uitsluitend professionele apparatuur en A-Merk producten
  • Professionele cardetailing verhoogd de waarde van uw kostbare auto
  • Ruim 10 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Gebaseerd op 30 recensies
Henk Gemser
Henk Gemser
2022-04-21
Uitermate professioneel en klantvriendelijk bedrijf. Mijn prachtige Audi A3 weer als nieuw! Blij dat ik voor dit bedrijf gekozen heb ipv een gewone poetser, zelfs krassen zijn weg. Het contact met de eigenaar vond ik ook erg fijn verlopen. Alles wordt goed uitgelegd onder het genot van een kop koffie. Omdat ik geen vervoer had, ben ik weggebracht en ook weer opgehaald, top. Dit bedrijf heeft er weer een klant bij!.
Bas Bockling
Bas Bockling
2022-02-11
Top kwaliteit vakwerk zeer tevreden! Dank Eric!!
Rinke Koehoorn
Rinke Koehoorn
2021-12-13
Ik heb mijn auto laten coaten, en hij is geweldig mooi geworden. De verzorging was vanaf het eerste moment super. Werd direct op de hoogte gebracht van de staat van de auto en het plan van aanpak. Tot het moment van aflevering voortdurend op de hoogte gesteld. Na deze ervaring blijft mijn auto hier in onderhoud.
Bert van der Weide
Bert van der Weide
2021-10-31
WoW 🤩😍! Serieus flabbergasted was ik toen ik vanmiddag m’n auto terug kreeg na een week detailen. Hij is gewoon nieuw💎🤍👌🏻. Ieder z’n vak, dat blijkt maar weer. Ik had dit resultaat zelf never nooit behaald omdat ik gewoonweg de ruimte, kennis en materialen niet heb. Erik van Vanderdetails, je bent een topper!
John Buter
John Buter
2021-09-02
Top bedrijf! Zonder er mee gereden te hebben bleek de nieuwe auto vanuit de fabriek krasjes te hebben en een doffe spiegel. Het vakmanschap en de glascoating van Eric hebben een prachtige auto opgeleverd. Service echt geweldig.
Jeffrey van Zanten
Jeffrey van Zanten
2021-08-25
Professioneel bedrijf en vriendelijk personeel. De auto ziet er weer als nieuw uit.
Pieter van Berkeling
Pieter van Berkeling
2021-06-11
Mijn 1 jaar oude BMW weer als nieuw en beschermd met een glascoating. Eric is een professional en dat zie je in alles. Ook tijdens het proces houd hij je met tekst en foto's op de hoogte. En het eind resultaat is verbluffend.
Het aanbod

Vander Details

Het aanbod

U kunt bij ons terecht voor het laten installeren van Anti-Steenslag folie, ook wel PPF genoemd. Ook kunt u bij ons terecht voor een behandeling met Carpro Cquartz en Opti-Coat. Komt u er niet helemaal uit welke behandeling het beste bij u past? Neem vrijblijvend contact op. Ik sta u graag te woord.

Neem contact op