auto detailing Alkmaar Noord-holland

De Ultieme Bescherming voor Je Tesla:

×
Ga terug naar het overzicht

PPF en Opti-Coat Keramische Coating.

Welkom Tesla-liefhebbers! Wanneer je investeert in de prachtige technologie en het ontwerp van een Tesla, wil je ervoor zorgen dat het voertuig niet alleen op de weg opvalt, maar ook in topconditie blijft. In deze blog duiken we dieper in de wereld van Paint Protection Film (PPF) en de ongeëvenaarde voordelen van een keramische coating van Opti-Coat voor het beschermen van je geliefde Tesla.

Wat is Paint Protection Film (PPF)?

PPF is als een onzichtbare bescherming voor je Tesla. Het is een duurzame, transparante folie maar ook in matte folie te verkrijgen die op de lak wordt aangebracht om deze te beschermen tegen steenslag, insectenzuur, vogelpoep en andere schadelijke elementen op de weg. Het beschermt niet alleen, maar behoudt ook de oorspronkelijke glans van je Tesla, zonder afbreuk te doen aan het esthetische aspect.

De Voordelen van PPF voor Je Tesla:

  1. Steen- en Krasbestendigheid: #PPF houdt de lak vrij van steenslag en kleine krassen, waardoor de originele lak in topconditie blijft.
  2. Zelfherstellend: Sommige PPF’s hebben zelfherstellende eigenschappen, waardoor kleine krassen vanzelf verdwijnen bij blootstelling aan warmte.
  3. Bescherming tegen Elementen: Het beschermt tegen schadelijke elementen zoals vogelpoep, insectenzuur en UV-stralen.
  4. Bijzondere uitstraling: door het aanbrengen van matte PPF

De Kracht van Opti-Coat Keramische Coating:

Opti-Coat gaat een stap verder in het behoud van de schoonheid van je Tesla. Het is een keramische coating die een onzichtbare, beschermende laag op de lak creëert. Hier zijn enkele kenmerken:

  1. Duurzaamheid: #Opti-Coat biedt langdurige bescherming tegen oxidatie, zure regen, vogelpoep en andere verontreinigingen.
  2. Waterafstotend: Het creëert een hydrofobe laag waardoor water en vuil gemakkelijk van de lak glijden.
  3. Diepe Glans: Opti-Coat versterkt de kleur en glans van de lak, waardoor je Tesla er altijd als nieuw uitziet.

Waarom PPF en Opti-Coat voor Je Tesla?

Tesla-modellen verdienen de beste bescherming. PPF en Opti-Coat vormen samen het ultieme schild tegen de elementen. Terwijl PPF de fysieke impact weerstaat, zorgt Opti-Coat voor een langdurige esthetische glans. Het is niet alleen bescherming; het is een investering in het behoud van de allure van je Tesla.

Laat je #Tesla stralen op de weg en bescherm het met de innovatieve kracht van PPF en Opti-Coat. Voor meer informatie en advies, neem contact met ons op of plan een afspraak voor een professionele behandeling.

Ga terug naar het overzicht
Uitstekend
Gebaseerd op 36 recensies
Marianne Lahnstein - van der Vliet
Marianne Lahnstein - van der Vliet
2024-06-02
Top werk geleverd door Eric ! Onze BMW 7 serie is weer als nieuw ! Ook velgen top gerepareerd. Goede service allom
Tom Hoekendijk
Tom Hoekendijk
2024-05-03
Zeer tevreden over het polijsten en het laten coaten. Ook leuk dat je tijdens het proces foto's te zien krijgt.
Karim Aboukhezaima
Karim Aboukhezaima
2023-11-02
Zeer tevreden met het resultaat! Eric is een man die veel passie en liefde heeft voor auto's. Diezelfde liefde en passie stopt hij ook in jouw auto. Bedankt Eric
Yves
Yves
2023-06-24
Bij Erik hebben wij onze Tesla M3 laten detailen. Erik is zéér goed in zijn vak. Vriendelijk, gemakkelijk benaderbaar en je kunt langs voor een bakkie, een praatje, een offerte. Hij heeft onze auto gedetailed en voorzien van een dubbele laag glascoating. En het resultaat mag er zijn!!! 😎 Tussendoor op de hoogte gehouden met foto's en bij ophalen had hij, (in overleg met mij), de logo's zwart gedipped. Onze Tesla is niet nieuw. Dat wisten we. (BJ 2019). Maar Erik heeft de lak écht bizar omhoog gehaald. We gaan zeker terug naar hem. Dank je wel 🙏
Vijay “Vj” Bindraban
Vijay “Vj” Bindraban
2023-06-09
Erg vriendelijk en meedenkend, doet zijn werk goed.
T VB
T VB
2023-05-01
Na een goed gesprek met Eric over wat er nodig is om onze auto als nieuw eruit te laten zien had ik besloten om een reinigings pakket met polijsten af te nemen. De lak is daarna verzegeld met een coating Het resultaat mag er wezen, ik ben erg tevreden. Het is maar een Mitsubishi maar hij is behandeld als een lamborgini. Bedankt voor de goede zorgen Eric. Mocht ik je weer eens nodig hebben weet ik je te vinden.
Ron Vos
Ron Vos
2022-12-08
Super bedrijf ongekende service, met liefde voor het vak, extreme vakkennis, eerlijke prijsopgaaf, uitmuntend resultaat, uiterst vriendelijke en behulpzame eigenaar. Een aanrader XXL
Hans Picard
Hans Picard
2022-12-06
Eric heft mijn nieuwe Peugeot 308 GT voorzien van een keramische coating om de lak voor jaren mooi te laten blijven. Zeer tevreden. Contact verliep ook uitstekend. Bij Eric is je auto in vertrouwde handen
Bertus Juurlink
Bertus Juurlink
2022-07-06
Zojuist onze auto opgehaald bij Eric. Heb hem niet eerder zo mooi gezien, prachtig! Fijne communicatie, denken in mogelijkheden en vakwerk met de lak.
Richard Verbrugge
Richard Verbrugge
2022-06-03
Ik heb mijn Z4M Coupe laten behandelen met een glascoating, het resultaat in één woord geweldig, wat een resultaat! Eric is echt een vakman met oog voor detail. Communicatie top! een hele blije klant.
Het aanbod

Vander Details

Het aanbod

U kunt bij ons terecht voor het laten installeren van Anti-Steenslag folie, ook wel PPF genoemd. Ook kunt u bij ons terecht voor een behandeling met Carpro Cquartz en Opti-Coat. Komt u er niet helemaal uit welke behandeling het beste bij u past? Neem vrijblijvend contact op. Ik sta u graag te woord.

Neem contact op