FAQ Vander details

Veelgestelde vragen

×

Veelgestelde vragen

Kan vogelpoep inbranden bij een lak voorzien van een coating?

Ja, vogelpoep kan vaak erg agressief zijn. Haal deze altijd zo snel mogelijk van de lak of coating. Doe die doormiddel van spoelen met veel water dep dit droog met een goede microvezeldoek.

Is een coating bestand tegen steenslag?

Nee in geen 1 opzicht. Enkel PPF is bestand tegen steenslag.

Kan ik de gecoate lak enkel afspuiten?

Dit kan zeker gebruik hiervoor wel kalvrij of osmose water dit om kalkvlekken te voorkomen. Bijna alle coatings zijn hier wel  gevoelig voor de een wat meer dan de ander.

Een coating op de velgen! Hoe lang blijft die actief?

Gemiddeld zal dit 1 tot 1,5 jaar zijn dit hangt af van km en hoe vaak er gereinigd word. Hoe regelmatiger hoe beter.

Hoe vaak was ik mijn auto voorzien van een glass coating?

Het advies is toch wel 1x per maand. Bij extra vervuiling een keer extra. Voor de fanatiekelingen onder ons vaker mag altijd. Doe dit wel goed en gebruik een ph neutrale shampoo. Zie mijn was instructie film op mijn you-tube kanaal.

Beschermd de glass coating tegen krassen?

Zeker het beschermd de lak dit is zijn doel, maar in beperkte mate.  Bij gebruik van de krasstraat of verkeerd hand wassen kunnen krassen ontstaan.

Hoe lang blijft een coating?

Dit hangt af van hoe u de coating onderhoud. Pak u toch wel eens de wasstraat, Wast u min 1x per maand volgens de adviezen en maakt u gemiddelde km is dit  minimaal 3 jaar. Staat de auto altijd binnen word ze optimaal beschermd en maakt ze niet veel kilometers kan dit wel tot meer dan 5 jaar zijn.

Andere vraag?

Heb je een andere vraag die niet in de lijst hierboven staat? Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

Vander Details

Mijn detailing studio

Gebaseerd op 30 recensies
Henk Gemser
Henk Gemser
2022-04-21
Uitermate professioneel en klantvriendelijk bedrijf. Mijn prachtige Audi A3 weer als nieuw! Blij dat ik voor dit bedrijf gekozen heb ipv een gewone poetser, zelfs krassen zijn weg. Het contact met de eigenaar vond ik ook erg fijn verlopen. Alles wordt goed uitgelegd onder het genot van een kop koffie. Omdat ik geen vervoer had, ben ik weggebracht en ook weer opgehaald, top. Dit bedrijf heeft er weer een klant bij!.
Bas Bockling
Bas Bockling
2022-02-11
Top kwaliteit vakwerk zeer tevreden! Dank Eric!!
Rinke Koehoorn
Rinke Koehoorn
2021-12-13
Ik heb mijn auto laten coaten, en hij is geweldig mooi geworden. De verzorging was vanaf het eerste moment super. Werd direct op de hoogte gebracht van de staat van de auto en het plan van aanpak. Tot het moment van aflevering voortdurend op de hoogte gesteld. Na deze ervaring blijft mijn auto hier in onderhoud.
Bert van der Weide
Bert van der Weide
2021-10-31
WoW 🤩😍! Serieus flabbergasted was ik toen ik vanmiddag m’n auto terug kreeg na een week detailen. Hij is gewoon nieuw💎🤍👌🏻. Ieder z’n vak, dat blijkt maar weer. Ik had dit resultaat zelf never nooit behaald omdat ik gewoonweg de ruimte, kennis en materialen niet heb. Erik van Vanderdetails, je bent een topper!
John Buter
John Buter
2021-09-02
Top bedrijf! Zonder er mee gereden te hebben bleek de nieuwe auto vanuit de fabriek krasjes te hebben en een doffe spiegel. Het vakmanschap en de glascoating van Eric hebben een prachtige auto opgeleverd. Service echt geweldig.
Jeffrey van Zanten
Jeffrey van Zanten
2021-08-25
Professioneel bedrijf en vriendelijk personeel. De auto ziet er weer als nieuw uit.
Pieter van Berkeling
Pieter van Berkeling
2021-06-11
Mijn 1 jaar oude BMW weer als nieuw en beschermd met een glascoating. Eric is een professional en dat zie je in alles. Ook tijdens het proces houd hij je met tekst en foto's op de hoogte. En het eind resultaat is verbluffend.
Het aanbod

Vander Details

Het aanbod

U kunt bij ons terecht voor het laten installeren van Anti-Steenslag folie, ook wel PPF genoemd. Ook kunt u bij ons terecht voor een behandeling met Carpro Cquartz en Opti-Coat. Komt u er niet helemaal uit welke behandeling het beste bij u past? Neem vrijblijvend contact op. Ik sta u graag te woord.

Neem contact op