Carpro Cquartz

Vander Details

Carpro Cquartz

CarPro C.Quartz 2020 Pro blijft in de voorhoede van de bescherming van automobielen. C.Quartz hecht zich aan verf, glas, metaal en plastic op het niveau van de moleculen, hierdoor vormt het een functioneel (effectief) onderdeel van het oppervlak van het voertuig.

Offerte aanvragen
×
CarPro C.Quartz 2020 Pro glascoating

Vander Details

CarPro C.Quartz 2020 Pro

CarPro C.Quartz 2020 Pro geeft een harde, glasachtige, waterafstotende afwerkings-laag welke helpt voor een periode van twee jaar het voertuig te beschermen tegen verwering, zonlicht schade, industriële en organische neerslag, zuren, basische stoffen en zouten en schuren door het wassen. Bovendien wordt het wassen van het voertuig makkelijker dan ooit.

Offerte aanvragen

CarPro C.Quartz 2020 Pro

Vander Details

CarPro C.Quartz 2020 Pro

Een glascoating is een coating op basis van Sio2 en wordt aangeduid in de eenheid Mohs. Het is gemaakt om te voldoen aan de hoogste eisen in de professionele autozorg wereld (detailing). Door zijn samenstelling beschermt het de lak met een harde laag en wordt deze kras bestendiger. Ook is de lak makkelijker te onderhouden en schoon te maken. Tevens  biedt de coating een uitstekende bescherming tegen invloeden van buitenaf zoals; vogelpoep, zure regen, pekel, maar ook tegen diverse chemicaliën. Traditionele producten zoals wax of sealant zullen beschermen maar zijn vrij snel aangetast. Een glascoating geeft een verharde en complexe structuur wat ervoor zorgt dat de kans op mogelijke vegen of fijne krasjes (swirls) minder snel ontstaan. Bij goed onderhoud van de glascoating kan deze een bescherming van 2-3 jaar bieden bij uitstekend onderhoud zelfs nog langer.

Offerte aanvragen

Mijn detailing studio

Vander Details

Mijn detailing studio

In mijn kleine maar perfecte werkruimte voorzien van alle gemakken en behoeften als een lage brug voor sportwagens een filter systeem voor vlekvrij naspoelen een professional hogedruk systeem en om uw auto veilig achter te laten een alarm systeem direct verbonden met een meldkamer en justitie . Er is hier geen ruimte voor 2 dus uw auto krijgt altijd 100% de aandacht en dat is waar ik voor en naar streef.

  • Uitsluitend professionele apparatuur en A-Merk producten
  • Professionele cardetailing verhoogd de waarde van uw kostbare auto
  • Ruim 10 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Gebaseerd op 30 recensies
Henk Gemser
Henk Gemser
2022-04-21
Uitermate professioneel en klantvriendelijk bedrijf. Mijn prachtige Audi A3 weer als nieuw! Blij dat ik voor dit bedrijf gekozen heb ipv een gewone poetser, zelfs krassen zijn weg. Het contact met de eigenaar vond ik ook erg fijn verlopen. Alles wordt goed uitgelegd onder het genot van een kop koffie. Omdat ik geen vervoer had, ben ik weggebracht en ook weer opgehaald, top. Dit bedrijf heeft er weer een klant bij!.
Bas Bockling
Bas Bockling
2022-02-11
Top kwaliteit vakwerk zeer tevreden! Dank Eric!!
Rinke Koehoorn
Rinke Koehoorn
2021-12-13
Ik heb mijn auto laten coaten, en hij is geweldig mooi geworden. De verzorging was vanaf het eerste moment super. Werd direct op de hoogte gebracht van de staat van de auto en het plan van aanpak. Tot het moment van aflevering voortdurend op de hoogte gesteld. Na deze ervaring blijft mijn auto hier in onderhoud.
Bert van der Weide
Bert van der Weide
2021-10-31
WoW 🤩😍! Serieus flabbergasted was ik toen ik vanmiddag m’n auto terug kreeg na een week detailen. Hij is gewoon nieuw💎🤍👌🏻. Ieder z’n vak, dat blijkt maar weer. Ik had dit resultaat zelf never nooit behaald omdat ik gewoonweg de ruimte, kennis en materialen niet heb. Erik van Vanderdetails, je bent een topper!
John Buter
John Buter
2021-09-02
Top bedrijf! Zonder er mee gereden te hebben bleek de nieuwe auto vanuit de fabriek krasjes te hebben en een doffe spiegel. Het vakmanschap en de glascoating van Eric hebben een prachtige auto opgeleverd. Service echt geweldig.
Jeffrey van Zanten
Jeffrey van Zanten
2021-08-25
Professioneel bedrijf en vriendelijk personeel. De auto ziet er weer als nieuw uit.
Pieter van Berkeling
Pieter van Berkeling
2021-06-11
Mijn 1 jaar oude BMW weer als nieuw en beschermd met een glascoating. Eric is een professional en dat zie je in alles. Ook tijdens het proces houd hij je met tekst en foto's op de hoogte. En het eind resultaat is verbluffend.
Het aanbod

Vander Details

Het aanbod

U kunt bij ons terecht voor het laten installeren van Anti-Steenslag folie, ook wel PPF genoemd. Ook kunt u bij ons terecht voor een behandeling met Carpro Cquartz en Opti-Coat. Komt u er niet helemaal uit welke behandeling het beste bij u past? Neem vrijblijvend contact op. Ik sta u graag te woord.

Neem contact op