Blog Vander details

Wat is detailing en voor wie?

×
Ga terug naar het overzicht

Voor iedereen uiteraard, maar 95% van mijn klanten zijn toch wel echt gek op hun auto en alles wat ermee te maken heeft. Vaak met exclusieve auto’s maar ook voor “de gewone autorijder” die 100% geeft om zijn voertuig, en altijd met de zelfde passie naar zijn auto kijkt en verzorgd.

Alles draait bij Vanderdetails om de passie voor auto’s en het zo mooi mogelijk maken van uw auto, hierbij streven wij naar 100% klantentevredenheid en gaan altijd voor het hoogst haalbare uit uw budget. Het is daarom dat u uw auto brengt bij Vanderdetails omdat u gaat voor een stuk kwaliteit, veiligheid en kennis. Zo is mijn car detail-studio voorzien van alle gemakken en het nodige voorzien, een brug special ontworpen ook voor de lagere auto’s, een waterinstallatie om het water te ontharden en een professionele hoge druk reiniger en enkel a merk getest producten om zo uw voertuig op de veiligste manier te kunnen detailen.

Hier bij Vanderdetails werken wij met de beste polijst machines (Rupes) en polijst middelen. Welke uitgebreid zijn getest, om zo tot het mooiste eind resultaat te kunnen komen. Niet alleen de juiste polijst middelen en machine zijn van groot belang ook de variatie in polijst pads en de keuze daarin is van groot belang.

“And last but not least” de staat van de lak. Is de auto altijd netjes met hand op de juiste manier gewassen of ging de auto gemiddeld 5-6 x per maand door de wasstraat. Dit heeft  een groot effect op de staat van de lak en de tijds duur van het polijsten om deze krassen te kunnen verwijderen.

Door ruim 10 jaar ervaring weet ik hoe een lak benaderd moet worden, om zo het hoogst haalbare resultaat te behalen. Bij een goede polijst sessie voor een middenklas auto is er voor een haalbaar resultaat van 80-85% kras verwijdering gemiddeld 20-24 uur polijst werk.

Ga terug naar het overzicht
Gebaseerd op 30 recensies.
Henk Gemser
Henk Gemser
2022-04-21
Uitermate professioneel en klantvriendelijk bedrijf. Mijn prachtige Audi A3 weer als nieuw! Blij dat ik voor dit bedrijf gekozen heb ipv een gewone poetser, zelfs krassen zijn weg. Het contact met de eigenaar vond ik ook erg fijn verlopen. Alles wordt goed uitgelegd onder het genot van een kop koffie. Omdat ik geen vervoer had, ben ik weggebracht en ook weer opgehaald, top. Dit bedrijf heeft er weer een klant bij!.
Bas Bockling
Bas Bockling
2022-02-11
Top kwaliteit vakwerk zeer tevreden! Dank Eric!!
Rinke Koehoorn
Rinke Koehoorn
2021-12-13
Ik heb mijn auto laten coaten, en hij is geweldig mooi geworden. De verzorging was vanaf het eerste moment super. Werd direct op de hoogte gebracht van de staat van de auto en het plan van aanpak. Tot het moment van aflevering voortdurend op de hoogte gesteld. Na deze ervaring blijft mijn auto hier in onderhoud.
Bert van der Weide
Bert van der Weide
2021-10-31
WoW 🤩😍! Serieus flabbergasted was ik toen ik vanmiddag m’n auto terug kreeg na een week detailen. Hij is gewoon nieuw💎🤍👌🏻. Ieder z’n vak, dat blijkt maar weer. Ik had dit resultaat zelf never nooit behaald omdat ik gewoonweg de ruimte, kennis en materialen niet heb. Erik van Vanderdetails, je bent een topper!
John Buter
John Buter
2021-09-02
Top bedrijf! Zonder er mee gereden te hebben bleek de nieuwe auto vanuit de fabriek krasjes te hebben en een doffe spiegel. Het vakmanschap en de glascoating van Eric hebben een prachtige auto opgeleverd. Service echt geweldig.
Jeffrey van Zanten
Jeffrey van Zanten
2021-08-25
Professioneel bedrijf en vriendelijk personeel. De auto ziet er weer als nieuw uit.
Pieter van Berkeling
Pieter van Berkeling
2021-06-11
Mijn 1 jaar oude BMW weer als nieuw en beschermd met een glascoating. Eric is een professional en dat zie je in alles. Ook tijdens het proces houd hij je met tekst en foto's op de hoogte. En het eind resultaat is verbluffend.
Het aanbod

Vander Details

Het aanbod

U kunt bij ons terecht voor het laten installeren van Anti-Steenslag folie, ook wel PPF genoemd. Ook kunt u bij ons terecht voor een behandeling met Carpro Cquartz en Opti-Coat. Komt u er niet helemaal uit welke behandeling het beste bij u past? Neem vrijblijvend contact op. Ik sta u graag te woord.

Neem contact op