Waar gaat de Alkmaar der heen om zijn exclusieve auto vakkundig te laten polijsten? Naar Heerhugowaard. Gelegen op het industrieterrein aan de N242 dus makkelijk te bereiken vanuit Alkmaar aan de Nijverheidsstraat 2A zit Vanderdetails. Gespecialiseerd in auto zorg voor de auto’s waar de eigenaar niks ander wil dan het beste voor zijn exclusieve auto. En zijn auto niet alleen ziet als een vervoermiddel om van A naar B te komen maar als een mooi bezit om trots op te zijn.

Wat is polijsten? Polijsten is het terug brengen van de originele lak naar zijn hoog glans alsof hij net van de band rolt. Wij polijsten secuur en alleen met de beste machines zo werken wij met de RUPES Bigfoot systeem wat op dit moment de beste machine is te vinden voor het corrigeren van de autolak. En kunnen hiermee uw lak terugbrengen naar een optimale glans en tot wel 90% - 95% kras vrij. Maar dan? Gaat er en wax, sealant, polymeer of andere bescherming op. Bij ons kunt u ook terecht voor een glasharde bescherming voor de lak. Wel te verstaan onder een glascoating wat bescherming kan brengen voor meerdere jaren.

Dus wilt u uw auto laten polijsten en woont u in Alkmaar. En daarna ook optimaal laten beschermen. Neemt u dan de moeite om bij ons langs te gaan al is het alleen voor een goed oriënterend gesprek en advies om uw auto weer in nieuwstaat te verkrijgen. Er is al een dagbehandeling voor kleine auto’s vanaf  € 365-,. Wilt u meer weten of heeft u vragen belt u gerust met 072-202 92 40 of via de mail info@vanderdetails.nl voor andere informatie verwijzen we u naar de website vanderdetails.nl

Met gedetailleerde groet,

E.Vander

Vanderdetails

Waarom Vanderdetails?
Wij gaan voor klanttevredenheid van100%
Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen100%
Wij kunnen de lak corrigeren 95%

Wilt u een offerte op maat? Bel voor een afspraak op 072-202 92 40. Of vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.!